red-cp-background

Reacția companiei Colgate-Palmolive la pandemia de Coronavirus

Colgate sprijină efortul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) #SafeHands de a preveni răspândirea COVID-19.

Scopul companiei Colgate-Palmolive este de a promova sănătatea și bunăstarea atât în rândul oamenilor, animalelor lor de companie, cât și la nivelul întregii noastre planete. În contextul acestei pandemii de Coronavirus, echipele noastre incredibil de active din întreaga lume lucrează din greu pentru a-i sprijini pe cei care au nevoie și pentru a ajuta oamenii să își continue rutina zilnică — aceea de a se spăla pe dinți, pe mâini, de a acorda grija necesară pielii lor, de a se ocupa de curățenia caselor lor, de a se îmbăia și a face duș și, de asemenea, de a-și hrăni animalele de companie. Suntem mai devotați și mai dedicați ca niciodată. Împreună:

Menținem lumea într-o stare de siguranță, de sănătate și de conectare prin:

  • îmbunătățirea stării de curățenie și a screeningului vizitatorilor în unitățile noastre.
  • sistematizarea programului de lucru și implementarea unor măsuri suplimentare de distanțare socială pentru a ne proteja oamenii.
  • utilizarea instrumentelor de colaborare și implementarea unor modalități creative de a rămâne conectați.

 

Asigurăm servirea clienților noștri, consumatorilor și comunității:

  • lucrând cu perseverență pentru a veni în întâmpinarea nevoilor comercianților cu amănuntul și consumatorilor de pretutindeni, continuând să furnizăm produse esențiale pentru igiena personală și casă.
  • donând produse în regiunile cu nevoi imperioase din întreaga lume.
  • lucrând cu parteneri nonprofit pentru a mobiliza resurse care pot ajuta la oprirea răspândirii virusului și la găsirea soluțiilor pentru nevoile stringente.