red-cp-background

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE REFERITOARE LA COPII ȘI NOTĂ CĂTRE PĂRINȚI ȘI ÎNGRIJITORI

Nouă ne pasă de confidențialitatea copiilor. Recunoaștem că utilizarea Internetului și a e-mail-ului de către copii ridică preocupări speciale cu privire la confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal.

Încurajăm toți părinții să verifice și să monitorizeze activitățile online ale copiilor lor. 

Este posibil ca legislația aplicabilă să le dea părinților dreptul de a consulta, corecta, actualiza, suprima, restricționa și/sau șterge datele cu caracter personal pe care le-am colectat de la copiii lor sau să refuze să permită ulterioara colectare, utilizare sau divulgare a acestor date. Dacă doriți să faceți acest lucru, ne puteți contacta astfel cum este prevăzut mai jos în secțiunea „Cum ne puteți contacta” 

Copilul dvs. se poate bucura de cea mai mare parte a conținutului și a activităților din zonele noastre dedicate copiilor, fără a ne furniza date cu caracter personal. De exemplu, https://www.colgate.com/en-us/products/kids oferă informații despre produsele Colgate dedicate copiilor, precum și materiale video educative care îi ajută pe copii să își dezvolte obiceiuri sănătoase. În plus, https://www.colgate.com/en-us/bright-smiles-bright-futures oferă materiale educative verbale concepute pentru profesori, părinți și copii și are activități distractive pentru copii.

Uneori solicităm sau acceptăm cereri din partea copiilor, cum ar fi lucrări de artă depuse în cadrul unui concurs, o parte dintre acestea putând fi publicate pe site-urile noastre. Astfel de depuneri pot fi efectuate atât offline, cât și online. În cazul în care un copil sau un părinte dorește să publice o fotografie sau orice alte date cu caracter personal ale unui copil, vom solicita o permisiune semnată din partea părintelui și de un formular de autorizare. Atunci când copii fac depuneri către noi offline, cum ar fi prin poștă obișnuită, noi putem păstra toate informațiile pe care ni le transmit. Dacă nu primim un formular de permisiune din partea unui părinte, noi examinăm toate depunerile offline înainte de a fi publicate și eliminăm orice date cu caracter personal pe care ar putea să le conțină, înainte de a le publica.

Pentru beneficiul copilului dvs., putem pune la dispoziție link-uri către alte site-uri. Noi nu suntem responsabili pentru toate aceste site-uri și vă recomandăm să verificați și politicile de confidențialitate ale acestora.

Cum ne puteți contacta

Pentru informații suplimentare cu privire la practicile noastre de confidențialitate referitoare la copii, vă rugăm să consultați Serviciul pentru consumatori, sau:

Colgate-Palmolive Company
300 Park Avenue
New York, NY 10022
Statele Unite ale Americii